Partners van 15 Shapes of finance

Get your tickets now!

Microsoft, sterk in de Cloud

Door Microsoft’s aanwezigheid in de cloud met Office 365, Azure, CRM online en tal van andere producten is het onvermijdelijk dat Cyber criminaliteit en cyber security op nummer 1 staan als aandachtspunten.

Klik hiernaast voor meer info over Office 365 via onze evenements partner Financial Suite

De Cloud

Laat u informeren over Office 365

Wat is Profeda BV?

Profeda BV is een organisatie gericht op educatie en advies op het gebied van (internationale) externe verslaggeving. Zij beschikt over een groot aantal vakinhoudelijke trainers die hun sporen in het bedrijfsleven en in het onderwijs ruimschoots verdiend hebben. De trainers zijn zonder uitzondering van academisch niveau.

PROFEDA is het educatie en adviesbureau van Stefan Betting. Drs. Stefan Betting RA (1972) is vooraanstaand docent en examinator (Internationale) Externe Verslaggeving aan de Nyenrode Business Universiteit. Stefan heeft meer dan 20 jaar ervaring met het geven van trainingen, masterclasses en cursussen op het gebied van met name (internationale) externe verslaggeving. Hij heeft bij verschillende organisaties en in verschillende branches – van energie en telecom tot financiële dienstverlening – grootschalige IFRS GAAP en US GAAP projecten uitgevoerd. Accountancy is accountant’s zoon Stefan met de paplepel ingegoten.

Geworteld in twee generaties ervaring in de accountancy, richt PROFEDA zich op het ontwikkelen van trainingen voor financials met als doel bij te dragen aan het kwaliteitsniveau en aan groei en succes van individuele deelnemers en hun organisaties. In dit licht verzorgt PROFEDA seminars, lezingen, trainingen, congressen, beurzen en evenementen. Profijtelijke kennis is waar het om draait. Dit betreft ook het publiceren van blogs, artikelen en boeken, maar ook het maken van business games, webinars en simulaties.

Website van Profeda BV

Wat is Financial Suite®?

Financial Suite® is de digitale werkplek voor Financials die alle ECM oplossingen uit de Financial Suite ontsluit. Financial Suite heeft oplossingen voor Fast Close, contractenbeheer, QA en Project management, met een focus op documentenbeheer en procesbeheer en is in enkele minuten te installeren. (dit is geen typefout)

Waarom die naam?

Financial staat voor het feit dat in een organisatie bijna iedere actie leidt tot een financiële transactie. Suite staat voor een verzameling (reeks) van SharePoint business apps voor een aantal processen in een organisatie.FastCloseManager, ReportingManager, CompanyManager, ContractManager and QAManager staan tot uw beschikking.

Financial Suite® = Continuiteit/ Het nieuwe werken

Het proces kan altijd doorgaan. Altijd en overal beschikbaar volgens Het Nieuwe werken (HNW), dus ook vanuit huis beschikbaar met o.a. Office365. Direct effectieve efficiency verbetering. Door de koppeling tussen taken en documenten en toepassing van “vindenzonderzoeken” zijn deze primaire processen aanzienlijk efficiënter geworden.

SharePoint

Verkrijgbaar op Office365 / SharePoint online omgeving en in enkele uren te installeren, zodat een organisatie direct productief kan zijn. Native cloud, maar ook on premises.

Gestructureerd vs ongestructureerd

Ongestructureerd werken kost geld, zo simpel is het. Structuur levert geld op voor een financiële afdeling zelfs 65.000 euro per organisatie. Alle oplossingen leveren die structuur en proceskennis out of the box. De ingebedde kennisbijdrage is ingebracht door professionals in Finance, Legal, Project management en kwaliteitsmanagement, zij hebben allen meer dan 30 jaar ervaring per persoon.

Lees meer over Financial Suite®

Wie is Pluc! ?

Meerwaarde creëren als mens en als professional. Dat is ons Leitmotiv. PLUC is een samentrekking van plus en caritas. Meer + waarde, uit het Latijn. Omdat we oog hebben voor de meerwaarde van het verleden. De druk op leiders is groot en wordt alleen maar groter. Dat is de druk van vandaag en die is urgent. Vandaar een uitroepteken!

Website van Pluc!

RA'Quel, leading financial solutions

RA`Quel is een consultancy en detacheringsbureau gespecialiseerd op het gebied van finance. De financiële functie verandert momenteel in een razend tempo. Professionals met aantoonbare ervaring en slagkracht ondersteunen onze klanten, vanuit professionaliteit en passie.

Uitdagende opdrachten

RA`Quel verbindt professionals en organisaties. Onze professionals zijn trots op hun werk en maken het verschil bij onze klanten. Uitdagende opdrachten die het beste uit onze professionals halen, zorgen voor professionals die optimaal presteren bij onze klanten.

Veel mogelijkheden

Bij RA`Quel draait het om de beste match, niet om de contractvorm. Je kunt op verschillende manieren voor of via ons werken. Naast loondienstverbanden hanteren wij projectcontracten voor de duur van een project, maar ook als zzp’er kun je bij ons terecht.

Sterk in finance

VERTROUWEN DOOR KWALITEIT

RA`Quel gelooft in de kracht van kwaliteit. Onze professionals beschikken over aantoonbare ervaring, gedegen opleidingen, goede netwerken en sociale vaardigheden. Wij trainen onze professionals op inhoud en sociale vaardigheden. Ontwikkeling van professional cruciaal. vandaar onze betrokkenheid bij 15 Shapes of Finance. Door te werken aan kwaliteit en dat iedere dag te bewijzen aan onze klanten en omgeving, winnen wij uw vertrouwen.

Confiad College opleidings - instituut voor de trustbranche

Confiad College is een gespecialiseerd opleidingsinstituut voor onder andere de trustbranche. Een belangrijk deel van onze aanpak bestaat uit kennisoverdracht op individuele basis maar ook aan groepen. Daarom organiseren wij Opleidingen & Cursussen op zowel Compliance gebied als andere relevante gebieden, zoals Tax, Legal  en Finance.

 

 

Waarom Confiad College?

Confiad College is uniek omdat alle Opleidingen & Cursussen worden gegeven door docenten werkzaam zijn in de praktijk. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk van professionals. Per cursus, workshop, seminar of webinar bekijken wij welke docent het meest geschikt is

Register AC is het keurmerk voor accounting en Control

Het Register AC is een keurmerk voor ervaren professionals in accounting en control. Controllers en andere financiële professionals worden opgenomen in het register als zij voldoen aan de strenge toelatingseisen op het gebied van kennis, ervaring en integriteit. Een AC-titel is daarom van toegevoegde waarde voor ieders loopbaan. Met de titel bent u aantoonbaar een ervaren professional.

De AC-titel is een keurmerk dat door het Register AC is geregistreerd. Met een AC-titel bent u aantoonbaar een ervaren professional die garant staat voor vakkennis, integriteit en ervaring. Controllers en andere financiële professionals worden alleen opgenomen in het register als zij aantoonbaar voldoen aan strenge toelatingseisen. De AC-titel mag alleen worden gevoerd door diegenen die zijn ingeschreven in het Register AC. In dat geval wordt het geschreven achter de naam, net als bij RA, AA en RC.
De letters AC staan voor Accountingmanager-Controller.

Aanmelden kan via de site

TOELATINGSEISEN

  • Ten minste 3 jaar werkervaring
  • Werkzaam op management niveau
  • Post HBO Controllersopleiding

Let op uw kroonjuwelen

Hebt u helder voor ogen wat uw belangrijkste informatie-assets (‘kroonjuwelen’) zijn en aan welke strategische securityrisico’s deze zijn blootgesteld? Worden deze risico’s ook op directieniveau erkend en wordt hier actief op gestuurd? Is er een duidelijke koppeling tussen de securitymaatregelen en lopende projecten en deze strategische risico’s? Is er een scala aan maatregelen en zijn er vaak technische oplossingen geïmplementeerd, maar vraagt u zich af welke mate van bescherming deze u werkelijk bieden?

Wat is uw antwoord?

Als het antwoord op veel van de bovenstaande vragen negatief is, is het verstandig uw (cyber) security-strategie te herijken of op te stellen. KPMG helpt u hier graag mee. Wilt u daar meer over weten, dan kunt u hieronder meer lezen over onze propositie Security Strategy and Governance.

Met NIVE Opleidingen blijft u in control

NIVE Opleidingen biedt al ruim 30 jaar hoogwaardige opleidingen en cursussen voor financiële professionals in alle denkbare sectoren. De opleidingen en cursussen zijn praktijkgericht, interactief, actueel en gericht op kennis en vaardigheden waarmee financiële professionals in control zijn en zodoende waarde toevoegen aan de eigen organisatie.

Aanmelden kan via de site

Waarom kiest u voor NIVE Opleidingen?

  • Praktijkgericht en direct toepasbaar
  • 8000 financials gingen u voor!
  • Afgelopen jaar 175 HOFAM studenten met succes afgestudeerd

FinanceFactor is uw partner voor executive werving en selectie binnen de financiële discipline

FinanceFactor biedt oplossingen voor vragen en advies op het gebied van resource management binnen de financiële discipline

Dankzij de integrale dienstverlening kunnen organisaties bij FinanceFactor terecht voor de projectmatige inzet van financieel specialisten maar ook voor werving en selectie, executive search, internationaal recruitment, assessments, loopbaancoaching, training en outplacement.

FinanceFactor neemt de zorg voor een kwalitatief en effectief resource management volledig van organisaties over, tegen een transparante en eerlijke beloning die past in de huidige tijdsgeest.

Interim management

FinanceFactor zorgt voor de juiste financiële interim professional op de juiste plek. Op basis van de kennis van haar netwerk selecteert FinanceFactor binnen 1 werkdag interim kandidaten voor een project.

Werving en Selectie

Financieel Professionals tot directieniveau. Op basis van haar ervaring beschikt FinanceFactor over een zeer uitgebreid en uitstekend netwerk dat is gebaseerd op uitsluitend persoonlijke contacten.

De website

Executive Search

Financieel professionals op CFO en directieniveau voor de top 1000 bedrijven in Nederland. Advies op het allerhoogte niveau, nationaal en internationaal. Gedegen, transparant, met blijvend resultaat.

Executive Coaching

Optimale interpersoonlijke ondersteuning naar zowel de financieel professional als de opdrachtgever. Persoonlijke vaardigheidstrainingen en assessments, voor het zo effectief mogelijk inzetten van kennis, vaardigheden en ervaring.

Geschiedenis

Het modernste gebouw en best uitgeruste theater van Europa opende in de zomer van 1904 in Scheveningen voor het eerst haar deuren. De Jugendstill-architekt

Van Liefland ontwierp dit unieke gebouw met een constructie van ijzer en baksteen. Van Liefland zette het gebouw neer voor 250.000 gulden. In dit circusgebouw konden maar liefst 2.000 mensen genieten van de circusvoorstelling van Albert Schuman zonder dat het zicht werd belemmerd door steunmuren of pilaren. De eerste jaren liep Den Haag massaal uit voor het circus van Albert Schuman. In diens voorstellingen tuigden de paarden zichzelf op en liet de volwassen olifant Mary zien hoe zij koppeltje kon duikelen onder leiding van dompteur Ephraim Thompson. Voor de waternymfen was er een drie meter diep verwarmd bassin onder de piste. En in een gigantisch rotsdecor konden gemzen klimmen tot aan de koepel van het gebouw.Tot in de jaren dertig wisselden ’s zomers de beroemdste circusgezelschappen elkaar af. Het patroon werd alleen in de Eerste Wereldoorlog doorbroken toen het circus onderdak bood aan Belgische vluchtelingen. In de loop van de jaren dertig begonnen mede onder invloed van de economische crisis de grote toneelgezelschappen Scheveningen te mijden. Een stoomcarrousel moest het gebouw nog enigszins winstgevend houden. In de winter deed het circus toendertijd dienst als opslag-plaats en opknapatelier voor strandmeubelen. Vooral vanwege deze bewaarfunctie hebben de Duitsers het gebouw in de Tweede Wereldoorlog met rust gelaten.  Gedurende de jaren vijftig brulden de leeuwen weer in het circus, maar toch met minder succes dan vroeger. Vanwege de hoge exploitatiekosten waren er in 1962 plannen bij de gemeente Den Haag om het circus te slopen en er een sportcomplex met kantoren te bouwen. Echter, dankzij de verwoestende brand in het Haagsche gebouw voor Kunsten en Wetenschap in 1962 bleef het circusgebouw gespaard. Den Haag miste plots een groot theater en dus werd het circus omgebouwd tot een cultureel centrum: het Circustheater. Architect Fledderus liet een akoestisch plafond aanbrengen en bouwde een toneeltoren aan het ronde circus. De Nederlandse Opera Stichting en het Nederlands Danstheater werden tot het midden van de jaren tachtig de vaste bespelers van het Circustheater. Er traden bovendien internationale grootheden op onder wie Rudolf Nurejev, Robert Stolz, Arthur Rubinstein, Yehudi Menuhin en Oscar Peterson. Ook grote theaterproducties kwamen naar het Scheveningense theater. Onder deze theaterproducties waren Hair, de Braodway versies van A Chorus Line, Evita en West Side Story en musicals van eigen bodem zoals Barnum, Sweet Charity, Cyrano, the musical en Les Miserables. Daarnaast hebben grote cabaretiers zoals Paul van Vliet, Toon Hermans, André  van Duin en Freek de Jonge in het theater voorstellingen gegeven. Toch werd in 1984 opnieuw gesproken over sluiting van het gebouw.

Musicaltheater
In 1991 kwam het Circustheater voor het symbolische bedrag van ƒ 1,00 ( € 0,45) in handen van drie nieuwe eigenaars: Joop van den Ende Theaterproducties BV,

Xelat Recra BV en Stardust Productions BV. Onder leiding van architect Arno Meijs werd het theater in een jaar tijd voor 23 miljoen gulden verbouwd. Meijs nam de oorspronkelijke ronde vorm van het Circus als uitgangspunt en liet zich inspireren door de sfeer en de allure van casino’s en andere imposante gebouwen in bekende Franse badplaatsen. Het aantal stoelen werd van 1.900 teruggebracht tot ruim 1.700. De ingang van het Circustheater werd verplaatst naar de oor-spronkelijke plek aan de Nieuwe Parklaan en werd veel ruimer. Zodoende werd het Circustheater het eerste theater dat plaats bood aan open einde producties ofwel een productie speelt zo lang in het theater totdat de publieke belangstelling afneemt.

Op 15 augustus 1993 vond in het vernieuwde Circustheater de première plaats van de indrukwekkende musical The Phantom of the Opera. Deze musical stond maar liefst drie jaar lang in het theater en trok bijna twee miljoen bezoekers. Drie jaar later werd het Circustheater opnieuw gerenoveerd om plaats te maken voor het volgende succes: Miss Saigon. Na 908 voorstellingen en 1.559.605 bezoekers viel op 4 juli 1999 definitief het doek van deze schitterende musical. In de zomer van 1999 werd het theater opnieuw verbouwd voor de derde keer in zes jaar tijd; dit voor de musical Elisabeth.

In de afgelopen 25 jaar trokken legendarische musicals als The Phantom of the Opera, Miss SaigonElizabethAïdaThe Lion KingTarzanMary PoppinsWicked, Sister Act en Billy Elliot miljoenen bezoekers. Naast de vele musicals geproduceerd door Stage Entertainment Nederland (voormalig Joop van den Ende Theaterproducties) zijn er ook diverse concerten, cabaret- en familievoorstellingen te zien van andere (theater)producenten op de momenten dat er geen musical speelt.

Disney’s Beauty and the Beast is nu te zien t/m 4 september in het AFAS Circustheater. Op 30 oktober 2016 gaat Disney’s The Lion King in première.

Evenementenlocatie

Het theater is bij het grote publiek bekend als musicaltheater. Naast de vele musicals en theatervoorstellingen die de afgelopen 25 jaar de revue hebben gepasseerd is het theater ook een evenementenlocatie.

Het theater beschikt over tien afzonderlijke ruimtes die gehuurd kunnen worden voor verschillende zakelijke doeleinden, denk hierbij aan seminars, presentaties, vergaderingen, brainstormsessies en trainingen. De diverse ruimtes bieden mogelijkheden voor groepen van 5 tot ruim 1800 personen. Zo is het voormalig directiekantoor van Joop van den Ende nu een vergaderruimte.

Eigenlijk is alles mogelijk in het theater. Bijvoorbeeld een workshop achter de schermen, dineren of vergaderen op het toneel. We hebben veel uiteenlopende evenementen mogen organiseren van vergaderingen tot diploma uitreikingen, van congressen tot beurzen en van trainingen tot jubileumfeesten. Het theater is een inspirerende omgeving!

De afgelopen 25 jaar heeft het theater veel mooie bedrijven mogen ontvangen en grote evenementen mogen organiseren. Denk bijvoorbeeld aan het Knoop Gala, 100 jaar Koninkrijk, The Big Improvement Day, het Haags Sportgala en 100 jaar Flora Holland.

Wat doet de hartstichting

Strijden tegen hart- en vaatziekten

Onze missie: hart- en vaatziekten verslaan!

Elke dag overlijden in Nederland meer dan 100 mensen aan hart- en vaatziekten. Dat is onacceptabel. De Hartstichting financiert onderzoek en geeft voorlichting en steun aan patiënten. En we zetten ons in om meer levens te redden bij een hartstilstand.

Website van de hartstichting

Na uw aanmelding kunt u van ons via ExactOnline het verzoek ontvangen om uw accountgegevens aan te vullen. Sluiten