HartstichtingGisteren behaalde ik voor de 15e keer mijn diploma reanimatie en AED. Gisteren werd mij weer duidelijk dat de Hartstichting regelmatig bezig is met het actueel houden van de training. Ieder jaar zijn er weer kleine aanpassingen in het protocol waarin de hulpverleners worden getraind. Jaren geleden deed de AED zijn intrede in het cursusprogramma en sinds dit jaar heeft de mobiele telefoon een prominente rol in het protocol gekregen.

Wist je dat je als je een bewusteloze persoon aantreft, jij deze eerst controleert op ademhaling en dan als je alleen bent zelf direct 112 belt of als er omstanders zijn één van hen aanspreekt om 112 te laten bellen en vervolgens de telefoon naast je laat liggen op de speaker zodat je de lijn openhoudt zodat de centralist jou kan helpen?

Ik vond dat zeer nuttig om te horen. Daarom ben ik ook fan van de Hartstichting. Professioneel aarzelde ik dan ook geen moment om in te gaan op de uitnodiging van 15 Shapes of Finance om op hun evenement te spreken, omdat ik weet dat zij vanuit de opbrengst de Hartstichting steunen.

Bestel een ticket

Wil jij een goede prijs voor de beste content betalen?

Uitnodiging voor 15 Shapes of Finance

Na uw aanmelding kunt u van ons via ExactOnline het verzoek ontvangen om uw accountgegevens aan te vullen. Sluiten