15 Shapes of Finance

17 juni 2016 08:30 - 18:00 Afas Circustheater, Circusstraat 4, Scheveningen

Verbeter je bedrijfsresultaat binnen één dag!

Met de top tips over cybersecurity, rendementsverbetering voor CFO’s en Accountants wordt dit een feit!

In ons vak als CFO, Accountant, Financieel Manager of Controller gaat het om prioriteren, risico’s beheersen en efficiënte organisaties. Leading consultancybedrijf Protivity deed voor CFO.com een onderzoek naar de prioriteiten van 650 vooraanstaande CFO’s.

De uitkomsten resulteerden in 15 top prioriteiten van CFO’s voor 2016. Met 15 Shapes of Finance sluiten wij aan op deze prioriteiten omdat ze ook grote gevolgen hebben voor de finance functie en de nettowinst van jouw organisatie.

Makkelijk voor u, alle hoofdzaken in 1 dag samengevat!

Wij hebben deze top prioriteiten op een rijtje gezet en  brengen de toponderwerpen zoals cybercrime en cybersecurity, efficiency realiseren en communicatie in organisaties op één dag samen.

Einstein- if you cant tell it simply

Uw investering:

Kom op 17-6-2016 naar het AFAS Circustheater om naar onze sprekers te luisteren hoe zij u in sessies van 5 keer 15 minuten simpel uitleggen hoe u met hun tips snel en efficiënt uw organisatie beter kunt laten presteren.

Uw rendement: betere prestaties van uw organisatie

Aan het eind van deze enerverende  dag kunt ook u op een heldere wijze aan uw collega’s uitleggen hoe u risicobeheersing van cyberrisico’s, inzet van lean accounting en  fast close en de realisatie van uw top finance team in kan zetten om van uw organisatie een toporganisatie te maken. Accountants en CFO’s beschikken nu over dezelfde informatie en kunnen netwerken op een perfecte locatie. En voor deelnemers die PE Punten nodig hebben, zijn er 7 PE Punten beschikbaar.

Topsprekers

Wij hebben topsprekers op hun vakgebied uitgenodigd om deze items op een transparante manier uit te leggen.

Alleen echte toppers in hun vakgebied kunnen op een simpele wijze hun kennis toegankelijk maken voor anderen. Onze sprekers voorzien u vandaag van ontelbare tips. Martin is National Security Officer bij Microsoft, Stefan en André zijn o.a. docent bij Nive opleidingen en IFBD en Brian won meerdere prijzen.

Zei Einstein niet dat als je de stof niet simpel kunt uitleggen, je de stof onvoldoende beheerst?

15 Shapes of Finance kreeg een klantwaardering van 8.5

Wil jij weten waarom? Ga dan naar de foto’s om een indruk van de sfeer op het evenement te krijgen.

Beschikbare tickets, prijzen exclusief btw

resultaatverbetering-witStandaard ticket €   595.-

VIP ticket             €   745.-  

Tickets zijn nog te koop gedurende:

PE Punten voor het bijwonen van 15 Shapes of Finance

PE-button_algU krijgt 7 PE Punten voor het bijwonen van 15 Shapes of Finance. De PE Punten worden verstrekt door  deNederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Onze Partner PLUC! regelt de aanvragen en aanmeldingen.

Op dit moment zijn ook PE Punten van andere beroepsverenigingen in aanvraag.

Sfeerimpressie van 15 Shapes of Finance Scheveningen. Deelnemers beoordeelden het evenement met een 8+

Sessie: Bespaar met Clean Accounting!

Sessie: "Van Slow Close naar Fast Close"

Sessie: Cyber security en Cyber crime

Sessie: Jouw team wereldkampioen!

Sprekers op 15 Shapes of Finance

Inhoud van de sessies op 15 Shapes of Finance

1. Zonder aktie worden uw systemen slachtoffer van Cybercrime!

Cybersecurity en Cybercrime Wat moet jij doen? – Martin Vliem – Microsoft

Hier worden voor u de bekende vragen beantwoord zoals: Hoe moeten wij omgaan met gegevensbescherming, en wat je kunt doen om invulling te geven  aan het voorkomen van datalekken, wat moet ik doen als onze IT omgeving wordt aangevallen, wat moet ik doen als we gehackt zijn, enzovoort.  Martin Vliem spreekt over cybercriminaliteit en cybersecurity en laat o.a. zien hoe Microsoft omgaat met de bijna dagelijkse aanvallen. Hij vertelt hoe het zit met regelgeving en verantwoordelijkheden van Finance, wat je moet doen met de meldplicht datalekken en nog veel meer. Het is dus beslist geen verkooppraatje van Microsoft, Martin geeft 15 concrete voorbeelden over cybersecurity. In deze sessie komt ook de rol van de publieke accountant en de accountant in business aan de orde. Deze rol gaat veel verder dan ISAE 3402 en ISO 27001

2. Hoe halveer je de kosten van je administratieve processen?

Met deze ©lean accounting leert u deze kosten van van uw administratieve processen kennen en met de tips halveert u deze op korte termijn – Stefan Betting

Praktijkvoorbeelden van organisaties die hun administratieve kosten wisten te halveren met ©lean accounting spreken iedere bezoeker aan.Waar Stefan ook komt, het publiek hangt aan zijn lippen en begrijpt direct hoe ze de zaken moeten aanpakken. Luister hoe de verwerkingskosten van facturen met 90 % werden gereduceerd bij 1 van zijn relaties. Hij deelt zeker 15voorbeelden met u. Hij legt uit wat de term clean accounting betekent en dat clean accounting verder gaat waar lean accountant gestopt is.Zijn boek CleanAccounting! krijgt u aan het eind van de dag mee, zodat u het later op uw gemak kunt nalezen.

3. Fast close levert enorme besparingen op

Bespaar tonnen en meer op de kosten van uw afsluitingsproces en leer wat clean closing voor u kan betekenen – André Salomons

André Salomons deelt zijn ruime praktijkervaring op het gebied van fast Close en een efficiënte period–end-closing. Hij neemt u aan de hand van een praktijkvoorbeeld mee hoe hij met een mix van wijziging van de mindset, inzet van modern tooling en structuurwijzigingen de closing periode terugbracht van 6 maanden naar 15 dagen. En later nog verder gereduceerd werd.Hij benoemt o.a. de vijanden en efficiencykillers van Fast Close en legt uit hoe je de rapportagecyclus van gemiddeld 15 dagen terugbrengt tot 5 dagen en hoe bedrijven daarmee tonnen euros wisten te besparen. Tevens worden de geheimen omtrent de ultieme efficiënte closing onthuld.

4. Top prestaties Finance team

Door top communicatie en samenwerking kunt ook u uw financeteam op wereldklasse niveau krijgen – Brian Farley ex bondscoach KNBSB legt uit hoe u dat doet.

Speel jij ook wel eens met de vraag hoe je jouw financeteam tot betere prestaties kunt krijgen?Luister dan naar Brian Farley, hij vertelt hoe hij van een aantal top baseballers een team maakte en wereldkampioen werd. Hij vertelt welke zaken jij daarvoor voor je eigen team kunt gebruiken. Brian Farley is voormalig bondscoach van het honkbalteam dat in 2011 wereldkampioen werd.

5. Verbeter jouw waarnemingen en die van je team

Luisteren, de mix van boodschappen en muziek – Leo Blokhuis

Leo Blokhuis is expert op het gebied van luisteren, hij legt de verbanden tussen luisteren naar muziek en luisteren naar opdrachten en interacties tussen personen. Vaak komen het bericht van de zendende partij niet overeen met het bericht dat de ontvanger hoort. Hoe kun je daar verbetering in brengen door technieken uit de muziek te gebruiken? De excellente top 15 is onderdeel van zijn sessie.Leo Blokhuis weet u zoals altijd te boeien.

Get in Shape

15 Shapes of Finance steunt de Hartstichting met gerichte AED sponsoring voor Fit4Lady.

Met uw deelname aan het evenement steunt u de installatie van buiten AED’s op een aantal plaatsen. U en ik hebben als hogeropgeleide financial een zittend beroep met te weinig beweging. Het leek ons daarom op zijn plaats om u helemaal in vorm te krijgen. Welk goed doel past dan beter bij dit thema dan de Hartstichting, die altijd de aandacht vestigt op in beweging blijven?

Met de opbrengst, die door uw deelname tot stand kan komen, sponsoren wij via de Hartstichting de 15 sportscholen van de fitness keten Fit4Lady. In de link hieronder kunt u daar meer over lezen.

Meer informatie op de site van Fit4Lady.

Programma, locatie en brochure

Haal een maximaal rendement uit de tips van vandaag

15 Shapes of Finance durft de resultaten concreet te maken. 

De door Protiviti uitgevoerde enquete onder 650 top Financials resulteerde in een actie top 5. Een top 5 met op 1 natuurlijk sales, rendement en resukltaten. Op de voet gevolgd door beheersing van cybersecurity risks, strategische planning, periodieke forecasting en het werken met en in een efficiënte organisatie.

Onze sprekers durven de gevolgen van cybercrime, de besparingen met clean accounting en fast close te kwantificeren. U hoort ze op 17 juni. Ook hoort u wat u moet doen bij een cyber aanval, en hoe u snel een efficient Lean accounting en Fast Close snel in uw eigen organisatie kunt implementeren. En dat dat het beste lukt als uw team op elkaar is ingespeeld en de signalen beter oppakt als mijn effectief kan luisteren.

De sprekers worden door dagvoorzitter Astrid Joosten uitgedaagd, zij denkt dat het allemaal niet waar kan zijn wat de sprekers u vertellen. kanniewaar zijn, of toch?

Download de brochure

  • 08:15 – 08.45 3*15 minuten Ontvangst en registratie
  • 08:45 – 10:15 6*15 minuten Cyber security –  Martin Vliem
  • 10:15 – 10:30 15 minuten pauze
  • 10:30 – 11:45 5*15 minuten Lean Accounting – Stefan Betting
  • 11:45 – 12:45 Lunch 4* 15 minuten
  • 12:45 – 14: 00 5*15 minuten Fast Close – André Salomons
  • 14:00 – 14:15 15 minuten pauze
  • 14:15 – 15: 30 5*15 minuten Maak jouw team wereldkampioen – Brian Farley
  • 15:30 – 15:45 15 minuten pauze
  • 15:45 – 17:00 5*15 minuten De excellente top 15 – Leo Blokhuis

De sessies duren een veelvoud van 15 minuten. Tussen de sessies zijn pauzes van 15 minuten.

Toplocatie en Topdag

Het AFAS circustheater is een bijzondere plek. Geweldig voor evenementen en dicht bij strand en boulevard. Bij mooi weer kun je na het evenement even naar het strand of een terrasje pakken.

circustheater3

Als u vol van de nieuwe ideëen naar huis gaat, krijgt u als herrinnering de boeken van de sprekers mee, waarin u alles nog eens op uw gemak kunt nalezen.

Alle partners van 15 Shapes of Finance

Na uw aanmelding kunt u van ons via ExactOnline het verzoek ontvangen om uw accountgegevens aan te vullen. Sluiten